Gezondheid

gezondheid

Gezondheid is één van de belangrijkste dingen voor een mens. Als je niet gezond bent, kun je ook niet goed functioneren en kun je allerlei dingen niet doen die je als gezond mens wél kunt.

Voorkomen is beter dan genezen

Veel mensen voelen zich best gezond maar willen meer energie en zich vitaler voelen. Ook voor deze mensen kan mijn praktijk iets betekenen. Want ik weet uit ervaring: Voorkomen is Beter dan Genezen! Dat adagium geldt nog altijd. Wilt u weten hoe u zich beter, energieker en vitaler kunt voelen dan kan ik u helpen. Ga naar contact om te zien hoe het werkt.

100% Gezond?

Iedereen wil wel 100% gezond zijn en blijven. Maar echt 100% gezond bestaat niet. We hebben continu te maken met invloeden van buitenaf die ons lichaam en onze geest op één of andere manier aanvallen. Ons lichaam is zó gemaakt dat wij tegen het grootste deel van die indringers weerstand kunnen bieden. Maar er zijn altijd situaties dat dat niet volledig lukt. Soms krijg je te maken met een heleboel problemen tegelijk, zowel geestelijk als lichamelijk. Dan is het moeilijk daar tegenop te boksen. Een behandeling kan dan ondersteuning bieden om uw lichaam in balans te brengen. Kijk bij contact hoe dit werkt.