Praktijk voor additieve geneeswijzen

orthomoleculaire geneeskunde

In 2010 is Karin Paling, voormalig juriste, begonnen met haar Praktijk voor Additieve Geneeswijzen te Veldhoven. Karin kwam een aantal jaren geleden in aanraking met de orthomoleculaire geneeskunde nadat zij persoonlijk had ervaren welke positieve effecten die therapie had voor haar eigen lichaam en leven. Op dat moment is zij zich gaan verdiepen in deze wetenschap. Na een intensieve studie heeft zij zich bekwaamd in dit vak en heeft zij de stap gezet om hier haar beroep van te maken. En met succes! Sindsdien heeft zij al vele mensen geholpen om hun gezondheid te verbeteren en in de meeste gevallen van hun klachten af te komen.

Mijn uitgangspunt is dat mensen zich bewust zijn van hun probleem en daar iets aan willen doen. Ik help cliënten hun levensstijl te veranderen, waardoor ze beter in balans blijven. Ook mensen die op zich gezond zijn, hebben baat bij deze therapieën als ze op zoek zijn naar manieren om zich energieker, fitter en vitaler te voelen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij sporters, die veel vragen van hun lichaam maar toch energiek willen blijven.

Voor wie?

Mensen met heel verschillende gezondheidsklachten komen naar Praktijk Karin Paling en krijgen een behandeling op maat.

  • Misschien heeft u een gezondheidsprobleem waar u al lang vanaf wilt?
  • Voelt u zich prima maar wilt u gewoon een algehele body check up? Dan komt u te weten hoe u ervoor staat en hoe u uw gezondheid optimaal kunt houden. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Dus wilt u gezond blijven en zich energiek blijven voelen, dan heeft Praktijk Karin Paling daar een manier voor die bij u en uw levensstijl past. Lees voor welke klachten deze therapieën zinvol zijn.